Søren Holdensen A/S er murermester og autoriseret kloakmester i Nordjylland med base i Aabybro, Jammerbugt Kommune og har mange års erfaring indenfor private- og erhvervsbyggerier. Vi klarer alle typer mureropgaver og står gerne for hele entreprisen, så byggeprocessen bliver problemfri.


Inspiration til badeværelset

Badeværelset er et af de rum vi bruger flest penge og kræfter på når det skal renoveres. 

Et badeværelse er ikke et "gør-det-selv" arbejde, for der er mange regler der skal overholdes, og samtlige installationer, på nær malerarbejdet, skal udføres af autoriserede håndværkere – læs mere >>

Hos murermester Søren Holdensen A/S i Aabybro giver vi dig gerne et komplet tilbud på renoveringen af badeværelset, og så står vi som ansvarlig byggeleder på projektet.

Har du spørgsmål, eller mangler du inspiration til dit renoveringsprojekt, så kontakt os og lad os få en uforpligtende snak om hvilke muligheder der er.

  

Badeværelset til familien

Badeværelset med lidt ekstra. Indmuret boblebad, fritstående håndvaske og stor rund bruseniche.

Se billeder >>

  

Skrå vægge på badeværelset

Her er det et eksempel på hvordan man kan lave en bruseniche op af en skråvæg. Badeværelset er på 9 kvm.

Se billeder >>


Se dine muligheder for "Håndværkerfradrag" >>


Murermester Søren Holdensen A/S udfører alt slags murerarbejde: vedligeholdelse, renovering, tilbygning, nybygning, flisearbejde, pudsning, stormskader, støbning, belægning og meget mere. Vi løser store som små mureropgaver og kommer gerne forbi og giver et uforpligtende tilbud på din mureropgave - uanset om det drejer sig om din private bolig, dit sommerhus, institution eller virksomhed.